П'яний водій наніс тілесні ушкодження поліцейському/ Фото

Неділя, 28 травня 2017, 07:06
Втікаючи від поліцейських, п'яний водій "пішов на таран"
П'яний водій наніс тілесні ушкодження поліцейському/ Фото

 Подія сталася у Дергачах , - повідомляє «Справжня Варта».

25 травня близько 21:00 на одній з вулиць селища Прудянка інспектори поліції виявили позашляховик «Ніссан Патрол» без номерного знаку. На водійському сидінні знаходився чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Побачивши поліцейських, автомобіль швидко зрушив з місця.

На зауваження зупинитися водій іномарки ніяк не реагував. Щоб зупинити транспортний засіб, поліцейські почали переслідування. Водій автомобіля різко зупинив позашляховик посеред дороги і почав рухатися назад, здійснивши зіткнення зі службовим автомобілем. Після чого водій з товаришем залишили автомобіль на дорозі та втекли.

Правоохоронці з’ясували, що за кермом позашляховика був 35-річний житель Харкова. Правопорушника вже затримали та доставили до відділу поліції.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», гонитва поліцейських за Land Cruiser дала несподіваний результат.

15 січня, під час патрулювання поліцейські виявили на дорозі автомобіль Toyota Land Cruiser АХ1802ЕМ, водій якого підозріло поводився.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments