Поліція затримала доцента-хабарника

Четвер, 22 червня 2017, 13:29
Він вимагав зі студентки гроші за сприяння у написанні та здачі дипломної роботи.
Поліція затримала доцента-хабарника

Свою "роботу" хабарник оцінив у 6500 гривень, - повідомляє «Справжня Варта»

Затримання було проведено с півробітниками УЗЕ в Харківській області ДЗЕ Національної поліції України спільно зі слідчими Київського відділу поліції під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури №2.

Тривають слідчі дії за кримінальним провадження, яке було відкрито за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», правоохоронці встановили, що уродженець Харкова працював водієм фури у Донецькій області. Під час відвідання родини у рідному місті, чоловік був штучно звинувачений поліцейським у вимаганні грошей з бізнес-партнера.    

За закриття кримінального провадження оперуповноважений вимагав з чоловіка дві тисячі доларів США. Співробітники СБ України встановили, що зловмисник протягом доби утримував водія та застосовував до нього фізичне насильство. Увесь цей час у «заручниках» також знаходилися двоє рідних чоловіка, які без законних підстав перебували у райвідділі поліції.

Також оперативники СБУ  та Військової прокуратури Харківського гарнізону затримали військового райкомісара, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, у робочому кабінеті під час отримання хабара.

Майор вимагав тисячу доларів США від місцевого мешканця за надання відстрочки від призову

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments