Поліцейський-вимагач взяв в заручники людей

П'ятниця, 16 червня 2017, 18:42
Його затримали оперативники Донецького та Харківського управлінь СБУ
Поліцейський-вимагач взяв в заручники людей

Правоохоронці встановили, що уродженець Харкова працював водієм фури у Донецькій області. Під час відвідання родини у рідному місті, чоловік був штучно звинувачений поліцейським у вимаганні грошей з бізнес-партнера.      За закриття кримінального провадження оперуповноважений вимагав з чоловіка дві тисячі доларів США. Співробітники СБ України встановили, що зловмисник протягом доби утримував водія та застосовував до нього фізичне насильство. Увесь цей час у «заручниках» також знаходилися двоє рідних чоловіка, які без законних підстав перебували у райвідділі поліції, - повідомляє «Справжня Варта»

Оперативники Донецького та Харківського управлінь спецслужби затримали поліцейського, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу Україну, після отримання половини суми хабара під будівлею підрозділу.

Як повідомляє прес-центр СБУ, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

Як раніше писала «Справжня Варта»,оперативники СБУ  та Військової прокуратури Харківського гарнізону затримали військового райкомісара, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, у робочому кабінеті під час отримання хабара.

Майор вимагав тисячу доларів США від місцевого мешканця за надання відстрочки від призову

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments