Луганського "визволителя синів та онуків з поліції" звинувачують по семи епізодах

Понеділок, 26 червня 2017, 06:01
Раніше він був неодноразово засуджений за крадіжки та шахрайство
Луганського "визволителя синів та онуків з поліції" звинувачують по семи епізодах

На Харківщині 36-річному мешканцю Луганської області не дали розгорнутися на повну силу, - повідомляє «Справжня Варта».

За попередніми даними, зловмисник провертав аферу разом зі своїм знайомим, який відбуває покарання на території Луганської області.

«Напарник із зони телефонував мешканцям Харківської області і повідомляв, що їх син або внук перебуває у поліції через дорожньо-транспортну пригоду. Для «вирішення питання» та нібито  на лікування постраждалих просив гроші. Після цього підозрюваний, який виконував роль кур’єра,  приїздив і забирав гроші», - розповів керівник місцевої прокуратури №6 Андрій Яковлев.

Встановлено, що наприкінці минулого року - початку нинішнього від оборудки аферистів постраждали двоє мешканців Харківського району – 80-річний чоловік та 69-річна жінка. Пенсіонери повірили у вигадані шахраями  історії з ДТП і, щоб «визволити» своїх онуків, віддали 1000 і 1600 доларів США.

Наразі підозрюваний знаходиться під вартою. Він обвинувачується у скоєнні ще 5 аналогічних  злочинів у Валківському та Богодухівському районах області.

Як раніше писала «Справжня Варта», вулична ворожка замість "чесного" обдурювання громадян скотилася до банального грабежу.

Тільки вона побачила гроші у гаманці, як вихопила 500-гривневу купюру і втекла

Раніше поліція виявила шахрая з банківськими картами.

Він відправляв фальшиві СМС-повідомлення, після чого знімав гроші з банківських карт.

Як повідомив потерпілий, для розблокування карти йому потрібно було зателефонувати на вказаний мобільний телефон та повідомити PIN-код. Після того, як чоловік по телефону назвав всі дані своєї картки, йому надійшло ще одне СМС-повідомлення про зняття з його банківського рахунку грошових коштів у сумі 48 тисяч гривень.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments