Сільські пенсіонери з помідорів і огірків поступово переходять на коноплю

Середа, 28 червня 2017, 07:02
Поліція завадила черговому пенсіонеру зібрати врожай наркотичних рослин
Сільські пенсіонери з помідорів і огірків поступово переходять на коноплю

У 62-річного жителя селища Високий поліціянти виявили 319 кущів  конопель та вилучили 7 паперових згортків з речовиною рослинного походження в сухому подрібненому стані вагою близько 300 грамів, кущ засушеної рослини вагою 100 грамів, а також посуд, - повідомляє «Справжня Варта»

Як і всі інші пенсіонери-"рослинниводи", цей громадян заявив, що виростив таку купу наркоти для особистого вживання.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) і за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», 77-річний дідусь-селянин виростив у теплиці хороший врожай конопель. Вилучене -13 кущів коноплі  - направлено на експертне дослідження.

На відміну від кісточкових на Харківщині хороші врожаї коноплі та снодійного маку.

Нову рекордсменку по вирощуванню наркотичних рослин поліцейські виявили у Богодухові.

55-річна селянка засадила город 550 кущами маку снодійного та 134 кущами коноплі. Як вона пояснила поліцейським, для власних потреб.

До неї "конопляного фермера", 36-річного мешканця Золочева, притягнуть до кримінального відповідальності за с т. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Той висадив на городі, теж для власних потреб 84 куща коноплі.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments