Поліцейські затримали гоп-стопника на Бучми

Вівторок, 25 липня 2017, 19:37
Вуличний грабіжник напав на людину на перехресті вулиць Бучми та Гвардійців Широнінців
Поліцейські затримали гоп-стопника на Бучми

Поліцейські побачили його, коли той якраз "добивав" свою жертву. Побачивши копів, грабіжник намагався втекли, але поліцейські виявилися більш спритними і спіймали його, - повідомляє «Справжня Варта»

В результаті поверхневої перевірки в присутності свідків у затриманого поліцейські виявили гаманець з грошовими коштами, які належали потерпілому. Також, на місце події прибула бригада швидкої медичної допомоги, яка шпиталізувала потерпілого з попередніми діагнозом - закрита черепно-мозкова травма, перелом носа та гомілки.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Московського відділу поліції. Затриманого передали слідчим. Наразі первинна кваліфікація дій нападника - частина 1 статті 187 Кримінального Кодексу України - "Розбій", - повідомили у патрульній службі.

Подія сталася 25 липня, близько 4-ї години ранку.

Як раніше писала «Справжня Варта», двоє молодиків з Дергачівського району крали все, що могли, "гоп-стопили", де тільки могли, і побили поліцейського.

Обидва підозрюваних ніде не працювали. 43-річний чоловік вже має 8 судимостей, 38-річний - 5 судимостей.

Серед крадіжок - крадіжка нутрій з домоволодіння пенсіонера, телефону та гаманця у пасажира на залізничній станції. Також затримано банду крадіїв: спеціалізувалися на крадіжках з домоволодінь. Підозрюваними виявились безробітні мешканці міста Харкова, віком від 31 до 54 років.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments