На Харківщині іноземець загинув з необережності тракториста

Четвер, 10 серпня 2017, 12:57
Громадянин Німеччини потрапив під колеса трактора, коли той здійснював сільсько-господарчі роботи з дискової обробки поля у Дергачівському районі Харківської області.
На Харківщині іноземець загинув з необережності тракториста

За інформацією прес-служби ГУ Нацполіції в Харківській області, тіло 48-річного чоловіка було виявлено кілька днів тому на території Дергачівського району, на узбіччі ґрунтової дороги між Дергачами та селищем Семенівка, повідомляє Справжня Варта.

Його особу було відразу встановлено – загиблий мав при собі відповідні документи. Згідно з судово-медичним розтином, смерть чоловіка настала внаслідок тупої травми живота та грудної клітини, а також механічної асфіксії внаслідок стискання грудей та живота.

Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В ході досудового слідства було встановлено, що вранці 5 серпня 37-річний водій трактора проводив поблизу селища Семенівка сільсько-господарчі роботи. Здійснюючи розворот, він не помітив чоловіка, який лежав на відстані 10 метрів від краю поля та наїхав на нього. Тракторист навіть не зрозумів, що переїхав людину, і продовжив рух далі.

З урахуванням усіх обставин кваліфікацію по даному кримінальному провадженню було змінено на ч.1 ст.119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України.
Жителю села Солоніцевка повідомлено про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Максимальне покарання згідно з санкцією статті – до 5 років позбавлення волі.

Більше кримінальних новин читайте на сайті Справжня Варта.

comments powered by HyperComments