Мати радикально захистила своїх дітей

П'ятниця, 1 вересня 2017, 13:32
Вона вбила незнайомця, який увечорі вдерся до її оселі, з рушниці
Мати радикально захистила своїх дітей

При цьому той не хотів її пограбувати, а вимагав дати йому випити. І за це отримав шість пострілів, - повідомляє «Справжня Варта»

Подія сталася 31 серпня увечорі у Зміївському районі.

Встановлено, що чоловік у нетверезому стані через незачинені двері проник до приватного будинку жінки. Він вів себе агресивно та почав вимагати горілку. Господиня знаходилася вдома зі своїми малолітніми дітьми. Вона злякалась невідомого, схопила гладкоствольну рушницю і здійснила шість пострілів у бік невідомого. Рушниця зареєстрована на ім’я чоловіка жінки.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», фермер постріляв сусідів з рушниці.

Як повідомили у поліції, орендарі, які приїхали працювати на сусіднє поле, загородили проїзд фермеру і його синові, які на той час вже вели сільськогосподарські роботи.

Виникла сварка, син фермера взяв в автомобілі рушницю і вистрілив кілька разів вгору. Його батько теж дістав мисливську рушницю калібру 20 мм, але двічі вистрілив в бік працівників і поранив їх.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments