Правоохоронці впізнали особу жінки, яку було вбито і спалено на пустирі, та спіймали її вбивцю

Четвер, 7 вересня 2017, 12:42
Її вбивцею виявився таксист
Правоохоронці впізнали особу жінки, яку було вбито і спалено на пустирі, та спіймали її вбивцю

А мотив скоєння злочину він пояснив не тим, що зазіхнув на її мобільник, а начебто випадковістю - повідомляє «Справжня Варта»

Жінці було 30 років.

Як розповів начальник Слобідського відділу поліції Олександр Козленко, під час оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину працівниками поліції був затриманий 26-річний раніше судимий житель району.

Встановлено, що зловмисник працював таксистом, в ніч з 27 на 28 серпня підвозив дівчину від майдану Рибного, по дорозі вона попросила вийти. В салоні чоловік побачив телефон пасажирки та вирішив його привласнити. Коли намагався поїхати, скоїв наїзд на дівчину. Побачивши її без ознак життя, відвіз тіло на пустир на проспекті Льва Ландау та підпалив.

Речові докази вилучені та направлені на експертизу.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як раніше писала «Справжня Варта», тіло чоловіка з чисельними ножовими пораненнями було виявлено в автомобілі на проспекті Героїв Сталінграду.

За інформацією прес-служби Нацполіції, правоохоронцям вдалося становити особу жертви.

Ним виявився 47-річний харків’янин. Він загинув від чисельних ножових поранень.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments