Поштарка з Варварівки сама себе пограбувала

Середа, 13 вересня 2017, 15:45
Правоохоронці з'ясували, що імітацією пограбування вона намагалася прикрити розтрату грошей
Поштарка з Варварівки сама себе пограбувала

Нагадаємо, що подія сталася у середині травня 2017 року с. Варварівка Вовчанського району.

За словами потерпілої 53-річної жінки, начальника поштового відділення, невідомий у балаклаві і камуфляжу розпилив їй в очі пральним порошком, зв'язав руки та ноги скотчем та заволодів 5000 гривень з сейфу. Після чого, взяв ключі від вхідної двері, зачинив заявницю у відділенні та зник з місця події, - повідомляє «Справжня Варта»

Але правоохоронці згодом встановили, що поштарка зімітувала розбійний напад на себе. Вона розсипала по підлозі та на робоче місце пральний порошок, розкидала по приміщенню предмети та зв'язала собі скотчем ноги та руки. Після цього зателефонувала своєму чоловіку та повідомила, що на неї невідомі скоїли розбійний напад.  Він викликав працівників поліції.

Поліцейським жінка розповіла вигадану історію розбійного нападу на себе та про викрадення понад 5 тис. грн. з каси. Проте у ході розслідування правоохоронці з'ясували, що розбій вигаданий та інсценований, а гроші жінці знадобилися, щоб віддати борг листоноші того ж  відділення зв'язку.

Вовчанський відділ Чугуївської місцевої прокуратури направив до Вовчанського районного суду області обвинувальний акт за фактом завідомо неправдивого повідомлення про вчинення злочину, дачі завідомо неправдивих показань, заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 383, ч. 2 ст. 384, ч. 2 ст. 191 КК України).

Як раніше писала «Справжня Варта», нальотчики з пістолетом пограбували жінку на порозі власної квартири.

Подія сталася на Основі.

За словами потерпілої, зловмисники проникли до її житла, коли вона заходила до квартири та, погрожуючи, відібрали гроші та прикраси.

Також квартирні злодії їздять по райцентрам, вишукуючи порожні квартири.

Поліція затримала двох крадіїв - одного з Харкова, іншого - з Куп’янську. Приїхали на автомобілі, знайшли порожню квартиру, обікрали.

Здобич - 1000 доларів США, 450 гривень.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments