Сусід обікрав сусідку

Субота, 23 вересня 2017, 07:02
У селах, як і раніше, виходять з дому ненадовго, які не замикаючи двері
Сусід обікрав сусідку

Про крадіжку у поліцію повідомила 59-річна місцева жителька. Вона розповіла, що ненадовго вийшла з квартири на подвір'я і не зачинила двері. Коли повернулась, вияивила відсутність телевізора, - повідомляє «Справжня Варта».

В результаті проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу, причетну до скоєння злочину. З’ясувалось, що підозрюваний проходив повз квартиру заявниці та побачив, що двері відчинені, а господарка ходить на подвір'ї. Тим часом він зайшов у кімнату, взяв телевізор, переніс на свій поверх та сховав.

Поліцейські знайшли та вилучили речовий доказ.

Слідчим Дергачівського відділу поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», молодик вбив сусіда, завернув в лінолеум і намагався спалити у лісосмузі.

Вбивство сталося у грудні 2014 року. Зловмисник знаходився у себе на дачі, що розташована в одному з садових товариств поблизу с. Стара Гнилиця Чугуївського району. Коли на одну з ділянок приїхав 61-річний сусід, молодик запросив його відсвяткувати приїзд.

Також сусід прибив молотком сусіда.

В ході попередньої перевірки встановлено, що в під'їзді будинку 43-річний мешканець цього ж будинку під час сварки наніс декілька ударів молотком по голові чоловіку.

На даний час вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання підозрюваного.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments