Копи продовжують вилучати незаконну зброю

Понеділок, 25 вересня 2017, 06:01
Тому що Кримінальний Кодекс України поки що не дозволяє кожному утримувати вдома все, що йому заманеться
Копи продовжують вилучати незаконну зброю

Так, 21 вересня о 12:00 на стаціонарному посту поліції «Пісочин» співробітники БПСПОП «Харків» зупинили автомобіль «Мерседес» під керуванням 32-річного мешканця міста Умані Черкаської області, - повідомляє «Справжня Варта»

Під час огляду салону автомобіля було виявлено карабін «МКМ 072» калібру 7,62 мм, який належить чоловіку, а також в багажнику виявлено 2 шумових пістолети, які мають ознаки переробки.

Чоловік зобов'язаний явкою до відділу поліції. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, - повідомли у ГУНП.

Також у 52-річного жителя смт Костянтинівка поліцейські відібрали обріз рушниці.

Той, перебуваючи на території колишнього цукрового заводу, під цеглою знайшов обріз та забрав собі. По дорозі додому чоловік зайшов у магазин. Коли розраховувався за товар, зброя випала.

Згідно з висновком судово-балістичної експертизи вилучене є обрізом одноствольної гладкоствольної мисливської рушниці 16 калібру виробництва СРСР. На даний час громадянину повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments