Селянин випадково понівечив знайомого

Понеділок, 9 жовтня 2017, 14:32
Він не розрахував силу свого удару
Селянин випадково понівечив знайомого

До того ж обидва були п'яні, - повідомляє «Справжня Варта».

В результаті він залишив без зору приятеля по чарці.

До чергової частини надійшло повідомлення від лікарів Харківської міської клінічної лікарні про те, що з селища Мала Рогань доставлено 26-річного чоловіка з травмою ока.

Під час розшукових заходів у скоєнні злочину було викрито 44-річного місцевого мешканця. За словами затриманого, напередодні потерпілий перебував у нього в гостях і вони розпивали спиртні напої. Під час застілля між чоловіками виникла сварка, в ході якої підозрюваний наніс своєму опоненту декілька ударів кулаком в око. Після отриманої травми потерпілий втратив функцію зору.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Харківщині сталася різанина біля місцевого клубу.

Хлопці посварилися з 49-річним перехожим і отримали від нього кілька ударів ножем.

Щодо 20-річного мешканця смт. Коломак та 30-річного мешканця села Олексіївка, то їм було надано необхідну допомогу у місцевій лікарні.

В ході проведення оперативно-розшукових дій правоохоронці встановили, що між 49-річним чоловіком та двома молодиками біля клубу раптово виникла суперечка. В результаті зловмисник наніс двом хлопцям ножові поранення.

Також п'яницю-вбивцю засудили на довічне ув'язнення.

Спочатку він вбив рідну мати, яка заважала йому пити, а потім свідка-племінницю.

Подія сталася у листопаді 2010 року. Близько 5 години ранку нетверезий чоловік прийшов до квартири, де мешкала його 59-річна мама з 15-річною племінницею. Зайшовши до кухні, він продовжив пиячити. Мама попросила його перестати пити, вмовляла лягти спати та просила "взятися за голову".

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments