Засуджено педофіла з під'їзду

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 13:42
47-річний харків'янин приставав по під'їздах до маленьких дівчаток
Засуджено педофіла з під'їзду

Прокуратура довела, що своїх жертв він вишукував під'їздах будинків свого району, - повідомляє «Справжня Варта»

У червні 2017 року раніше неодноразово судимий за  злочини проти власності чоловік в під'їзді одного з житлових будинків на Григорівському шосе напав на 9-річну дівчинку. Він силоміць привів її до підвалу будівлі та почав розбещувати. Зупинив чоловіка батько дитини, який не дочекавшись дівчинку вдома, пішов її шукати.

Крім того, у квітні 2017 року злодій також у під'їзді іншого будинку в цьому ж районі, скоїв розбійний напад ще на одну 9-річну дівчинку. Він приставив їй до горла ножа та вимагав віддати йому мобільний телефон. Дитині вдалося відштовхнути злодія та втекти.

Як повідомили в обласній прокуратурі, Жовтневий районний суд м. Харкова визнав винним 47-річного харків'янина у розбещенні неповнолітніх та розбої  (ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 187 КК України).

Зловмиснику призначено покарання - 8 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Як раніше писала «Справжня Варта», районного інтернет-збоченця засуджено на 7 років.

Раніше його вже судили за дитячу порнографію.

Також справу селянина-педофіла передано до суду.

Він вчиняв непристойні дії по відношенню до 5-річної дівчинки. За свідченнями сусідки, 40-річний мешканець с. Цупівка /Дергачі/ посадив до себе на коліна маленьку дівчинку, став роздягати та торкатися дитини.

Раніше на Харківщині затримали педофіла.

Жертва зловмисника - 8-річна дівчинка. До поліції звернулася жінка, яка повідомила, що  23 серпня близько 16:00 невідомий чоловік намагався задовольнити свої статеві пристрасті неприродним способом з її донькою.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments