"Я тебе породив, я тебе і ..." Сімейна сварка в Харкові ледве не закінчилася вбивством

Вівторок, 17 жовтня 2017, 06:03
На відміну від Гоголя, батько використував в "сімейних розборках" кухонний ніж
"Я тебе породив, я тебе і ..." Сімейна сварка в Харкові ледве не закінчилася вбивством

Треба відзначити, що різанина на кухонних ножах користується особливою популярністю серед пересічних харків'ян, - повідомляє «Справжня Варта»

Інформація про подію, що трапилася на вулиці Волонтерській, надійшла до Холодногірського відділу 15 жовтня о 2:00. Працівниками поліції було встановлено, що під час сумісного розпивання спиртних напоїв, вдома між батьком та сином виникла сварка. В результаті пенсіонер схопив ніж та кілька разів вдарив сина.

39-річний потерпілий з численними ножовими пораненнями живота та грудної клітини доставлений до Інституту загальної та невідкладної хірургії.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Чоловікові вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», пенсіонер напоїв і обікрав товариша по чарці.

Крадію 62 роки. Йому дуже сподобався шуруповерт.

Також  у пенсіонера відібрали обріз. Він зберігав його під диваном.

За словами літнього чоловіка, якого вже притягували за кримінал, обріз місливської рушниці йому був потрібен для самооборони,

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments