На Чоботарській громадянин тричі вистрілив у патрульних

Понеділок, 23 жовтня 2017, 15:44
Але до лікарні доставили його самого
На Чоботарській громадянин тричі вистрілив у патрульних

Затриманий виявився 31-річним мешканцем Луганської області, безробітним, якого раніше судили за розбій та незаконне поводження зі зброєю, - повідомляє «Справжня Варта».

У його сумці лежали медичні печатки, бахіли, чорна шапка. 

Подія сталася 22 жовтня близько 12.00 на перехресті вулиць Чоботарської та Малиновського.

Як повідомили в обласній прокуратурі,  поліцейський патруль зупинив підозрілого перехожого і попросив пред’явити документи. Однак чоловік став тікати і тричі вистрілив у поліцейських з пневматичного пістолета, який був при ньому.

У відповідь патрульні пострілом у повітря попередили зловмисника, однак той не відреагував. Правоохоронці вистрелили в його бік. Пораненого втікача затримали та доставили до лікарні.

Відносно порушника відкрито кримінальну справу за ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Як раніше писала «Справжня Варта», правоохоронці встановлюють обставини конфліктної ситуації в одному з будинків на вулиці Сумській.

Причиною сварки стала прибудова балкону мешканцями даного будинку. Нібито власники недобудованого кафе, яке впритул прилягає до жилого дому та межує з лоджією, були незадоволені будівництвом сусідів. Через це між людьми вже неодноразово траплялися конфлікти. Вирішення стосунків цього вечора закінчилося стріляниною. 

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments