Харківська поліція затримала водія BMW, який втік з місця ДТП

Понеділок, 23 жовтня 2017, 21:33
Чоловік тяжко травмував пасажира та водія автівки, але не став надавати їм допомоги, і до приїзду поліції втік з місця аварії.
Харківська поліція затримала водія BMW, який втік з місця ДТП

Подія сталася 22 жовтня близько восьмої години вечора на Салтівському шосе, повідомляє «Справжня Варта».

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група Слідчого управління обласного главку поліції та територіального підрозділу.

Працівники поліції з’ясували, що внаслідок зіткнення автомобілів BMW та «ЗАЗ Славута» постраждали 40-ка та 43-річні чоловіки, які знаходилися у «Славуті». Лікарі оцінюють стан їхнього здоров’я як тяжкий, наразі потерпілі перебувають у реанімації.

Водій автомобіля BMW зняв державні номерні знаки та до приїзду поліції залишив місце події.

«Працівники поліції вжили комплекс невідкладних оперативно-слідчих дій з метою встановлення місця його перебування, – розповідає заступник начальника ГУНП в Харківській області – начальник слідчого управління підполковник поліції Сергій Чиж. – Наразі цей громадянин затриманий в порядку ст. 208 КПК України, це 35-річний житель Харкова.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляла «Справжня Варта», проаналізувавши повідомлення патрульної поліції і соцмереж, водій BMW 0007 Максим М. раніше працював у прокуратурі.

comments powered by HyperComments