Прокуратура вимагає найсуворішого покарання для Юдаєва

Понеділок, 30 жовтня 2017, 16:32
У Київському районному суді м. Харкова відбулися дебати у кримінальному провадженні за фактом масових заворушень, що призвели до захоплення будівлі облдержадміністрації у квітні 2014 року
Прокуратура вимагає найсуворішого покарання для Юдаєва

«Прокуратура вимагає максимальної міри покарання для одного з організаторів тих масових заворушень, що супроводжувалися насильством, погромами, підпалами, знищенням майна. Ми наполягаємо на 8 роках позбавлення волі для одного із організаторів захоплення ХОДА /Сергія Юдаєва - Ред./. Ще трьом підозрюваним у заворушеннях прокуратура просить призначити покарання у вигляді 6 років позбавлення волі. У ході судового засідання прокуратура представила достатньо доказів провини осіб, які сьогодні знаходяться на лаві підсудних. Ми вважаємо, що їх провина очевидна та доведена", - зазначив прокурор Харківської області Юрій Данильченко , - повідомляє «Справжня Варта» з посиланням на прес-слжбу прокуратури Харківської області.

Як раніше писала «Справжня Варта», 6 квітня 2014 року натовп проросійських активістів захопив будівлю Харківської обласної державної адміністрації. Приміщення ХОДА правоохоронці звільнили вже через день. Під час звільнення було затримано 65 осіб, які в той час були всередині, у тому числі і кількох організаторів масових заворушень.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments