ДТП 18 жовтня. Сумську перекривають на слідчий експеримент

Середа, 1 листопада 2017, 17:21
Рух транспорту по вул. Сумській - на ділянці від пров. Некрасова до пров. Мечникова, по пл. Конституції - на ділянці від вул. Короленка до вул. Мечникова - буде тимчасово заборонено з 19:30 1 листопада
ДТП 18 жовтня. Сумську перекривають на слідчий експеримент

Це пов'язано з проведенням поліцією слідчого експерименту в районі перехрестя вул. Сумська - пров. Мечникова. Рух буде заборонено до завершення слідчих дій, - повідомляє «Справжня Варта».

Проїзд тролейбусів буде забезпечений. Об'їзд буде організовано прилеглими вулицями - Грабовського, Римарській і Пушкінській.

Автобуси об'їжджатимуть закриту ділянку так:

№20е, 78е, 119е, 202е, 217е (по вул. Сумській в напрямку пл. Конституції): вул. Сумська - вул. Римарська - пров. Мечникова - пл. Конституції і далі за маршрутом;

№20е, 78е, 217е (у бік пл. Свободи): пров. Спартаківський - вул. Університетська - вул. Мечникова - пл. Конституції - вул. Пушкінська - пл. Театральна - вул. Сумська і далі за маршрутом;

№119е: пл. Конституції - вул. Пушкінська - вул. Скрипника - вул. Сумська і далі за маршрутом;

№202е: вул. Університетська - вул. Мечникова - пл. Конституції - вул. Пушкінська - пл. Театральна - вул. Сумська і далі за маршрутом.

Як раніше писала «Справжня Варта», обрано запобіжний захід Олені Зайцевій – тримання під вартою протягом 60 діб, до 16 грудня 2017 року включно, без можливості внесення застави.

Нагадаємо, що 18 жовтня на Сумській зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. За словами очевидців, загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали. Одна з них скінчалася у лікарні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments