І знову ніж. Співмешканка відправила коханого на операційний стіл

Середа, 8 листопада 2017, 07:01
Пили - посварилися
І знову ніж. Співмешканка відправила коханого на операційний стіл

Алкогольна драма сталася у Великому Бурлуку, - повідомляє «Справжня Варта».

Поліцейські встановили, що травму 57-річному чоловікові нанесла 38-річна співмешканка. Напередодні вони разом розпивали спиртні напої. Після чого між ними раптово виникла сварка.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», один з учасників застілля отримав ножем у груди.

Працівники поліції встановили, що 29-річний мешканець селища Слобідське разом з 30-річним товаришем розпивав спиртні напої. Під час застілля між чоловіками виникла сварка. Зловмисник схопив зі столу кухонний ніж та наніс поранення своєму опоненту в грудну клітину. Потім він пішов до сусіда та попросив викликати швидку медичну допомогу і поліцію. Врятувати постраждалого лікарям не вдалося.

Раніше харків'янин вирішив довести свою правоту ножем.

Після сварки він сходив додому і повернувся, щоб помститися.

Також до 15 років позбавлення волі загрожує пенсіонеру, який задумав вбити свою дружину.

Детективи встановили, що чоловік віком 71 рік, будучи банально напідпитку, потикав, а потім і порізав свою дружину ножем (бо інший інструмент уже, вочевидь, не працює) та й пішов собі геть. Пішов недалеко, бо й ноги вже, судячи з усього, не ті. Та й спирт сприяє сплячому режиму мозоку голови. Коротше, оперативники його недовго шукали, тим більше й шукати не довелося.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments