На Харківщині викрито двох крупних хабарників: фото

Четвер, 4 січня 2018, 14:32
Зокрема під час отримання хабара було викрито та затримано головного державного ревiзора-інспектора управлiння аудиту Головного управління Державної фіскальної служби України в Харкiвськiй областi.
На Харківщині викрито двох крупних хабарників: фото

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України. 

Чоловік хотів отримати 250 тисяч гривень від директора однієї з фірм, що займається зовніньо-економічною діяльністю. За вказаний хабар він мав зменшити розмір штрафу за порушення, який ревізор виявив під час планової перевірки. 

Також за хабар розміром 700 доларів затриманий в.о. заступника військового комісара-начальника відділення комплектування Чугуєвського ОРВК Харківської області. За ці гроші він обіцяв чоловікові визнати його непридатним до військової служби.

Як раніше писала «Справжня Варта», у минулому році головний інженер одного з лісогосподарств Харківської області зажадав від бізнесмена "підйомні" - 39 тис. грн. за дозвіл на покупку лісу. Також правоохоронці затримали на хабарі екс-начальника відділу ХОДА. Колишній чиновник намагався за хабар допомогти бізнесмену отримати землю на в’їзді в Харків.

comments powered by HyperComments