Обвинувачені у ДТП на Сумській поскаржилися адвокатам на погіршення стану здоров`я

Середа, 11 липня 2018, 17:39
Адвокати Зайцевої та Дронова повідомляють, що їх підзахисних турбують головні болі та тиск.
Обвинувачені у ДТП на Сумській поскаржилися адвокатам на погіршення стану здоров`я

"Стан моєї підзахисної погіршується. У СІЗО, де вона перебуває, немає відповідного обладнання і медикаментів. Її постійно турбують головні болі", — розповіла Юлія Козир у коментарі ТСН.ua.

Адвокат обвинуваченого Геннадія Дронова зазначив, що його підзахисний також має певні проблеми зі здоров’ям. "Він періодично звертається до лікарів зі скаргами на тиск та травми шиї, отримані під час ДТП", — зазначив Сергій Перепелиця.

Нагадаємо, 18 жовтня о 20.45 на перехресті вулиці Сумській і пер.Мечнікова зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. На місці загинули п'ятеро людей, шестеро - госпіталізовані. Через кілька днів померла ще одна постраждала в аварії.

Київський районний суд Харкова 20 жовтня обрав для 20-річної водиетль Lexus Олени Зайцевої запобіжний захід у вигляді утримання під вартою (60 діб без права внесення застави). 8 листопада той же суд прийняв рішення взяти під варту другого учасника аварії - Геннадія Дронова - на 42 діб (без можливості внесення застави). Пізніше запобіжний захід був продовжений обом учасникам аварії. 

comments powered by HyperComments