В Ізюмі жінка залишила дитину у ванні, і вона втопилася. Їй загрожує до 8 років у в`язниці

Вівторок, 14 серпня 2018, 11:33
Суд арештував 34-річну мешканку Ізюма на два місяці. Слідчі також змінили кваліфікацію дій затриманої на іншу статтю Кримінального кодексу України з більш суворим покаранням.
В Ізюмі жінка залишила дитину у ванні, і вона втопилася. Їй загрожує до 8 років у в`язниці

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської обалсті. 

Подія трапилася в Ізюмі 11 серпня. До правоохоронців звернулся батько загиблої дитини. Він знайшов дворічну доньку мертвою у ліжку. Жінки вдома не було, її телефон був вимкнений. Після цього правоохоронці знайшли мати загиблої дитини на березі Сіверського Донцю. Вона була напідпитку. Жінка розповіла, що з необачності не слідкувала за дитиною, а після того, как побачила, що донька загинула, вирішила покінчити з собою. 

Як розповів т.в.о. начальника Ізюмського відділу поліції Андрій Берізка, під час досудового розслідування з’ясувалося, що вранці дівчинка захотіла купатися, тому жінка наповнила ванну водою, поклала туди дитину та залишила її без догляду. Повернувшись через деякий час, вона побачила доньку мертвою.  Зараз слідство ретельно вивчає покази затриманої та встановлює усі обставини події.      

Слідчі змінили кваліфікацію за даним фактом на ч.3 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Суд обрав затриманій міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення строком до 8 років. Слідство триває.

comments powered by HyperComments