В поліції про причини збройного конфлікту в харківському супермаркеті

Четвер, 6 грудня 2018, 14:14
В одному з супермаркетів Харкова стався збройний конфлікт, внаслідок якого один чоловік загинув, а інший – отримав травми.
В поліції про причини збройного конфлікту в харківському супермаркеті

У поліції охорони прокоментували інцидент, який стався вчора в супермаркеті «Рост» на вулиці Шевченка. Відвідувач вдарив ножем поліцейського, а той у відповідь зробив два постріли. В результаті нападник загинув, правоохоронець отримав травми.

Начальник Управління поліції охорони Харківської області Олег Гронь повідомив деталі інциденту. За його словами, в той день співробітник супермаркету підійшов до охоронця та попросив розібратися в ситуації. За його словами, відвідувач не хотів платити за набрані продукти і «поводив себе неадекватно».

За попередніми даними, він також зіпсував товар. Поліцейський запропонував чоловіку піти в службове приміщення «для з'ясування обставин».

«Там громадянин накинувся на нашого співробітника, завдав кілька ножових ударів в область голови, шиї і тулуба, – розповів Гронь, – наш співробітник був у бронежилеті, це врятувало його трохи. Після цього, так як була загроза життю і здоров'ю нашому співробітнику, він, згідно зі статтею 46 Закону України «Про Національну поліції» застосував табельну вогнепальну зброю ».

Нагадаємо, що вчора 5 грудня в харківському супермаркеті стався збройний конфлікт. В результаті інциденту нападник загинув, а охоронець зі травмами потрапив до лікарні.

comments powered by HyperComments