На Харківщині поліцейські затримали чоловіка, який ледь не вбив свого знайомого

Субота, 13 липня 2019, 11:02
Зловмисник кілька років перебував у розшуку за скоєння злочину на території Донецької області.
На Харківщині поліцейські затримали чоловіка, який ледь не вбив свого знайомого

11 липня до чергової частини Балаклійського відділу поліції надійшло повідомлення про спричинення тілесних ушкоджень 35-річному мешканцю села Вишневе, повідомили у відділів комунікації поліції Харківської області.

На місці події поліцейські встановили, що поранення чоловік отримав у власному будинку. Того дня потерпілий з компанією вживав алкоголь, після чого ліг спати. Прокинувшись від різкого болю в області шиї, господар оселі побачив товариша по чарці із канцелярським ножем у руках. Чоловік скрутив зловмисника та викликав поліцію.    

 В ході проведення оперативних заходів працівники карного розшуку встановили, що  правопорушник мешкав у населеному пункті під чужим ім’ям. Насправді 37-річний уродженець Донецької області з 2005 року перебував у розшуку й переховувався від органів досудового розслідування. 

Слідчими Балаклійського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. На даний час чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

 

comments powered by HyperComments