У Харкові затримали крупного наркоділка

П'ятниця, 4 вересня 2020, 14:47
У Харкові поліцейські затримали зловмисника, який збував наркотичні речовини через «закладки».
У Харкові затримали крупного наркоділка

За цінами чорного ринку вартість вилучених у громадянина наркозасобів становить близько 4 мільйонів гривень.

Викрили 23-річного харків'янина поліцейські відділу кримінальної поліції спільно зі слідчим Холодногірського відділу поліції під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури №1 в ході розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що зловмисник впродовж півроку співпрацював з інтернет-магазинами з продажу наркотичних засобів і психотропних речовин та розповсюджував їх по районах Харкова через «закладки». Під час особистого огляду у зловмисника виявили 600 грамів психотропної речовини PVP і 60 закладок вагою по граму. В ході обшуку квартири поліцейські виявили близько 250 полімерних пакетів з різними психотропними та наркотичними речовинами. Також правоохоронці вилучили шість закладок, які хлопець заховав в денний час.

4 вересня зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Харків'янину загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Проводяться слідчі дії щодо встановлення інших осіб, причетних до діяльності інтернет-магазину, призначено низку експертиз. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

comments powered by HyperComments