На Закарпатті прикордонники затримали харків'янина, який намагався видати з себе багатодітного батька

Вівторок, 22 березня 2022, 16:47
28-ми річний мешканець Харків, перетинаючи кордон з Угорщиною в районі Закарпаття, повідомив інспектору української прикордонної служби, що має трьох дітей.
На Закарпатті прикордонники затримали харків'янина, який намагався видати з себе багатодітного батька

На підтвердження своїх слів українець показав два свідоцтва, що були внесені у додаток «Дія». А щодо відомостей про третю дитину, то горе-батько спробував пояснити, мовляв, з невідомих причин електронна версія свідоцтва про народження не відображається у застосунку, а тому від потурбувався про виготовлення нотаріально завіреної копії свідоцтва про народження третьої дитини.

У прикордонників виникли сумніви щодо дійсності вказаного свідоцтва, і не дарма. Вже за кілька хвилин оперативники загону з’ясували, що документ фальшивий, повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Харківцю довелося зізнатися, що за 1000 доларів він скористався послугами чоловіка, який запропонував виготовити підроблений документ.

Наразі щодо виявлення ознак злочину передбаченого ч.4 ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та за ст. 366 ККУ «Ухиляння від призову» направлено повідомлення на начальника Берегівського райвідділу поліції, .

comments powered by HyperComments