Кримiнал

10:03
Поліція підозрює посадових осіб 1 окремого відділу капітального будівництва Державної прикордонної служби та ТОВ фірми «Констракшн Груп Інтернешнл» в підробці документів при будівництві опорного пункту в зоні АТО.
16:44
Від споживання сурогатного алкоголю вже загинуло понад 20 людей
16:03
За фактами виявлення безліцензійної торгівлі спиртним, тютюновими виробами та розливної торгівлі складені адміністративні матеріали, які будуть направлені до суду для прийняття відповідного рішення, повідомляє Головне управління Національної поліції в Харківській області.
15:42
Сьогодні о 10:30 до Московського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про доставляння до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги 50-річного чоловіка з травмою голови.
13:48
Вовчанський районний суд області підтримав позицію прокуратури та у повному обсязі задовольнив позов Вовчанського відділу Чугуївської місцевої прокуратури щодо захисту житлових прав неповнолітньої.
11:18
Київський районний суд м. Харкова підтримав позицію прокуратури та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для чоловіка, якого підозрюють у нападі на студентів Йорданії у червні минулого року.
10:57
Контрабанду з Росії медичних препаратів та запчастин до авто загальною вартістю понад один мільйон гривень припинила на Харківщині міжвідомча група у складі співробітників Служби безпеки України, прикордонників та митників.
09:29
До чергової частини Шевченківського відділення поліції в місті Харкові надійшла інформація від матері однієї з дівчат про те, що біля школи в районі невідомий чоловік на очах у неповнолітніх дівчат займається задоволенням статевої пристрасті.
17:49
У Харкові працівник поліції, захищаючись від зловмисників, вимушений був застосувати зброю, повідомляє Головне управління Національної поліції в Харківській області.
14:49
Правоохоронці Красноградського відділу поліції викрили у скоєнні особливо тяжкого злочину 72-річного чоловіка. Зловмисник під час сімейної сварки вбив дружину, після чого заховав тіло.