Терміново! Здійснено черговий збройний напад на відділення Ощадбанку

Костянтин Колесник  |  Четвер, 16 квітня 2009, 08:25
Пограбування відділення Ощадбанку, розташованого по вул. Косіора, 21, відбулося в середу близько 16:00 в Дніпропетровську.
Терміново! Здійснено черговий збройний напад на відділення Ощадбанку

Як повідомляє Кореспондент, в ході слідчих дій стало відомо, що в пограбування взяло участь двоє молодих чоловіків, які були одягнені в чорні маски і чорні костюми.

Нападаючі загрожували касирам предметом, схожим на пістолет. Один з нападаючих перестрибнув через стійку ощадкаси і забрав 60 тис. гривень. В цей час жінка касир встигла натиснути кнопку сигналізації. Приватна охоронна фірма, яка приїхала за декілька хвилин на місце події, нападаючих вже не застала.

Тим часом, як повідомляє інформоване джерело в правоохоронних органах, опитування свідків показало, що вибігаючи з відділення Ощадбанка, грабіжники наткнулися на пенсіонерку, яка згодом повідомила, що в руках грабіжників був предмет, схожий на дитячий пістолет.

Співробітники міліції ведуть пошуки нападаючих за допомогою собак. Під час нападу ніхто з співробітників ощадкаси ніхто не постраждав.

Точну суму викраденого співробітники ощадкаси назвати не можуть. За попередніми даними, крім грошей нападаючі забрали і лотерейні квитки. Остаточна сума збитку буде встановлена після проведення ревізії.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Як повідомлялося раніше, 24 березня в Дніпропетровську близько 17:00 двоє невідомих в масках пограбували правобережну філію ВАТ Ощадбанк. Тоді двоє невідомих в шапках з прорізами для очей проникли в приміщення вказаної філії, де під загрозою предмету, схожого на пістолет, оволоділи грошима з каси в сумі 11555 гривень і зникли з місця події. З місця скоєння злочину вилучені маски зловмисників.

ЗМІ також повідомляли про спробу пограбування відділення Ощадбанку за допомогою іграшкового пістолета 24 березня в Києві.

Як повідомляла «Міська Варта», 2 квітня в Харкові було скоєно напад на інкасаторів, в наслідок чого три людини загинули.
 

comments powered by HyperComments