Заступника голови Дніпропетровської облради виключили з Партії регіонів «за використання адмінресурсу»?

Неділя, 25 березня 2012, 11:00
Заступник голови Дніпропетровської обласної ради, депутат облради Вікторія Шилова виключена з Партії регіонів «за розпалювання міжнаціональної ворожнечі і використання адмінресурсу в особистих цілях» рішенням виконкому обласної організації Партії регіонів, повідомили в прес-службі облорганізації партії.
Заступника голови Дніпропетровської облради виключили з Партії регіонів «за використання адмінресурсу»?

«Вікторія Шилова використовує адміністративний тиск на працівників бюджетної сфери в особистих цілях, вимагаючи від керівників Новомосковського району збирати на зустрічі з нею, часто в робочий час, лікарів, комунальників, освітян, які змушені годинами слухати виступи Вікторії Шилової», – мовиться в повідомленні прес-служби обласної організації Партії регіонів.

Крім того, за даними контрольної комісії партії, газета «Правий берег», видавцем і редактором якої є Вікторія Шилова, публікувала матеріали, що розпалювали міжнаціональну ворожнечу.

Тим часом сама Вікторія Шилова у коментарі для "Радіо Свобода" в суботу заявила, що її виключення з партії відбувалось таємно: її саму не запросили на засідання виконкому партії, щоб вислухати її точку зору.

Позбавлення членства в партії Шилова пояснює тим, що критикувала партійну політику і дії влади.

«На жаль, я була єдиним членом Партії регіонів, яка на останній сесії облради відмовилась голосувати за підтримку Дмитра Табачника. Голова облдержадміністрації наказав, а я відмовилась. Вплинуло і моє ставлення до так званої «медичної реформи», яку вони проводять. Я заявила, що такі перекоси неприпустимі. І пара моїх листів до Президента про корупційні дії у вищому керівництві області – і ось мене виключили», – сказала "Радіо Свобода" Вікторія Шилова.

Вона також повідомила, що разом із партійним квитком її позбавили посади заступника голови облради: у п’ятницю, за її словами, вона намагалась прийти на робоче місце, але дорогу перепинив наряд міліції. Як сказала Вікторія Шилова, про звільнення з посади, як належить, за два тижні, її ніхто не попереджав. Поки, сказала депутат, їй навіть не дали забрати з кабінету особисті речі.

 

 

 

comments powered by HyperComments