На Дніпропетровщині працівники УБОЗ знешкодили розбійне угрупування

Неділя, 25 березня 2012, 16:17
Упродовж кількох місяців бандити діяли на території міст Дніпродзержинськ та Марганець Дніпропетровської області. Як з'ясувалося, організував і очолив стійке злочинне угрупування 46-річний громадянин, раніше засуджений до 11 років позбавлення волі за тяжкі злочини, уродженець міста Дніпродзержинськ.
На Дніпропетровщині працівники УБОЗ знешкодили розбійне угрупування

За попередньою інформацією, діяльність групи почалася з "кришування" наркоторговців. Потім до цього додалися розбійні напади. Жертвами злочинців ставали переважно жінки-продавці торгових кіосків. Кілька раз зловмисники "обчищали" оселі окремих громадян. Під час одного з таких заздалегідь підготовлених візитів у місті Марганець вони під виглядом електриків потрапили до оселі пенсіонера, вбили його та заволоділи цінними речами і двома мисливськими рушницями.

У результаті проведених заходів убозівці заарештували майже всіх членів банди. Ще одного злочинчця, якому тоді вдалося зникнути, днями затримали у столиці.

Під час обшуків у помешканнях бандитів вилучено два обрізи мисливських рушниць, пістолет, інші речові докази причетності фігурантів до злочинної діяльності.

За всіма встановленими злочинами розслідуються кримінальні справи, які об’єднані в одне провадження. На сьогодні прокуратурою Дніпропетровської області вивчається питання щодо порушення кримінальної справи за ознаками ст.257 (бандитизм) КК України.

comments powered by HyperComments