Керівник «регіоналів» Дніпропетровська використовує комунальних гвардійців для особистої охорони

Вівторок, 3 квітня 2012, 09:36
30 березня голова міської організації Партії регіонів Іван Ступак проводив зустріч з мешканцями житлового масиву Тополя. Відбувалась зустріч в приміщенні кінотеатру «Січ».
Керівник «регіоналів» Дніпропетровська використовує комунальних гвардійців для особистої охорони

Охороняли впливово регіонала, який має серйозні наміри щодо потрапляння до Верховної Ради наступного скликання гвардійці КП «Муніципальна гвардія».

Зрештою, охорона Івану Івановичу була не зайвою, особливо з огляду на його небажання спілкуватись із простим людом та бажання простого люду почути від чиновника відповіді на питання, що їх турбують.

Написана помічниками промова про досягнення влади, покращення життя та райдужні плани на слухачів враження не справила - їх цікавили питання стосовно ліквідації ЖЕКів та можливої появи на ринку комунальних послуг приватних компаній (подейкують, до них має відношення сам Іван Іванович, - ред.), проблем зсуву ґрунту в мікрорайоні, раціонального використання бюджетних коштів тощо.

У відповідь Іван Ступак бадьоро відправляв усіх скаржників до представників міської влади, які, власне, і компетентні приймати скарги та вирішувати проблеми. 

А від надмірної уваги населення пана Ступака прикривали функціонери КП «Муніципальна гвардія», ідейним натхненником створення якого називають саме Івана Івановича.

Втім, цікаво було б дізнатись на яких підставах гвардійці, які фінансуються з бюджету Дніпропетровська, здійснювали охорону голови міської організації ПР, адже у Статуті підприємства йдеться лише про забезпечення особистої безпеки посадових осіб міської ради та її виконавчих органів під час виконання ними своїх службових обов'язків. Як відомо, Іван Ступак не є ані депутатом міської ради, ані членом виконавчого комітету.

Надавати ж послуги з охорони іншим особам гвардійці мають лише за умови укладення договору  на госпрозрахунковій основі.

comments powered by HyperComments