Напад на активіста «Свободи» Віталія Купрія – замах на вбивство із політичними мотивами

Середа, 4 квітня 2012, 12:12
Радник лідера ВО «Свобода» Андрій Денисенко вважає напад на В. Купрія частиною спланованої кампанії місцевих регіоналів проти опозиціонера. Про це йдеться у відповідній заяві Денисенка, поширеній прес-службою Дніпропетровської обласної організації ВО «Свобода».
Напад на активіста «Свободи»  Віталія Купрія – замах на вбивство із політичними мотивами

«Другий напад із замахом на життя Віталія Купрія є частиною кампанії місцевих регіоналів на його знищення як провідного опозиційного політика Дніпродзержинська. Купрій є реальнм претендентом на посаду міського голови, який дошкульно критикує хабарників і казнокрадів із команди регіонала Станіслава Сафронова. А минулого тижня "Свобода" заявила про свій намір висунути Віталія Купрія як кандидата-мажоритарника по Дніпродзержинську і закликала партнерів по КОДу підтримати його кандидатуру», - зазначив Андрій Денисенко.

«За умови катастрофічного падіння рейтингу Партії регіонів та нульового авторитету їхньої місцевої влади на чолі із Сафроновим, вони можуть не допустити перемоги Купрія на виборах восени тільки шляхом його завчасного фізичного усунення. Це замах на вбивство із політичними мотивами», - вважає радник голови ВО «Свобода». Оскільки підозри в організації замаху лягають на Станіслава Сафронова, Андрій Денисенко наголошує на доцільності усунення його від виконання обов'язків на час слідства.

Як відомо, на депутата Дніпродзержинської міської ради Віталія Купрія напав чоловік із молотком. Купрій вважає цей замах замовленням із боку місцевої влади.

 

comments powered by HyperComments