Новий вибух в Дніпропетровську: постраждали пасажири трамвая

Понеділок, 11 червня 2012, 13:57
У Дніпропетровську в понеділок у трамваї стався вибух, в результаті чого постраждали як мінімум дві людини.
вибух

Про це повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» очевидці події. За їх словами, в трамваї № 1, який слідував по центральному проспекту, стався вибух.

«Хтось у трамваї кинув вибуховий пакет або шашку. Молода людина і чоловік отримали опіки рук», – розповів очевидець події.

Співрозмовник агентства відзначила, що в трамваї почалася паніка. Водій одразу ж відкрив двері, всі пасажири покинули трамвай. Серед пасажирів виявився співробітник міліції, який допоміг людям вийти і викликав відповідні служби.

Хтось кинув димову шашку – міліція

Невідомі кинули димову шашку в трамвай № 1 у Дніпропетровську. За попередньою інформацією, серйозно постраждалих немає, повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» джерело в правоохоронних органах.

«Хтось кинув димову шашку», – сказав співрозмовник агентства, зазначивши, що на місце події виїхала швидка допомога, працівники правоохоронних органів.

За попередньою інформацією, постраждала одна людина. Даних про те, що хтось серйозно постраждав, немає.

Постраждали 8 осіб – джерело

Кількість постраждалих від вибуху в Дніпропетровську в понеділок збільшилося до 8 осіб, повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» джерело, близьке до правоохоронних органів.

Співрозмовник агентства уточнив, що серед постраждалих один підліток.

Всі постраждалі направлені в 2-гу міську лікарню


Як повідомлялося, 27 квітня поточного року в Дніпропетровську протягом години сталося чотири вибухи, постраждав 31 чоловік (у тому числі 10 підлітків), 26 з них були госпіталізовані.

Слідчі СБУ розслідують кримінальну справу, порушену прокуратурою за ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу Україні. Всі вибухові пристрої були закладені в бетонні урни.

31 травня керівництво МВС і Генпрокуратури заявило про те, що затримані двоє підозрюваних, які нібито вимагали 4,5 мільйона доларів, в іншому випадку обіцяли продовжити здійснення вибухів.

1 червня стало відомо, що затримано чотирьох осіб. Всі вони за рішенням суду арештовані для проведення розслідування. Як пізніше з'ясувалося, один з них – старший викладач кафедри політології Дніпропетровського національного університету Віктор Сукачов, другий – асистент цієї ж кафедри Віталій Федоряк.

comments powered by HyperComments