Оксана Макар-2: в Дніпропетровську згвалтували і хотіли спалити дівчину

Четвер, 30 серпня 2012, 11:46
20-річну дніпропетровчанку гвалтували, душили, а потім хотіли спалити двоє чоловіків. НП сталася 11 серпня в 18.00 в тупику 12 трамвая.
згвалтування

Про це «Сегодня» розповіла сама потерпіла.

Наступного ранку після НП дівчина звернулася до медиків, проте обстеження змогла пройти тільки через 4 дні.

«У Бабушкінському райвідділі міліції теж довго не хотіли приймати заяву. Спочатку затримали одного гвалтівника, а потім мені сказали, що їх обох затримали. І в підсумку вони обидва на волі, їх відпустили. Через дівчину брата одного з гвалтівників вони запропонували мені зустрітися і пропонували 5000, щоб я забрала заяву, але я відмовилася – хочу, щоб їх покарали. Пізніше слідчий Євген Білогубов подзвонив мені, щоб я принесла одяг, в якій була в день згвалтування. У себе в паперах він зазначив, що забрав її, а мені ніякого документа про це не дав. Сказав «зараз прийду» і з тих пір не можу його ніде знайти, трубку він не бере. А в міліції сказали, що в порушенні справи за моєю заявою мені відмовили», – розповіла дівчина і продемонструвала на своєму тілі кілька великих опіків і саден.

У прес-службі облМВС відповіли, що поки не знають про цей випадок, але пообіцяли розібратися. Слідчий Білогубов на дзвінок не відповів.

Нагадаємо, 9 березня 2012 року в Миколаєві троє молодих людей заманили на квартиру 18-річну Оксану Макар, згвалтували її, а потім намагалися спалити живцем. На покинутій будові дівчину знайшов перехожий. Близько трьох тижнів медики боролися за життя Макар, але 29 березня вона померла в Донецькому опіковому центрі. Кримінальну справу суд розглядає стосовно Євгена Kpacнoщeкa, Aртема Пoгocянa і Максима Пpіcяжнюка. Всі троє звинувачуються в скоєнні злочинів, передбачених пyнктамі 4, 10, 12 ч. 2 статті 115, ч. 4 статті 152 Кримінального кодексу України.
 

comments powered by HyperComments