Мисливці на педофілів викрили дніпропетровського міліціонера

Вівторок, 25 грудня 2012, 13:26
У Дніпропетровську група молодих людей, які полюють на педофілів, зловили міліціонера-педофіла.
мвс

Як стало відомо «Дніпропетровськ. Коментарі» від учасників дніпропетровського руху «Оккупан-Педофіляй», в якості приманки виступає акаунт 15-річного хлопчика, який, згодом і приходить на зустріч з «жертвою». Спілкування ведеться на електронних просторах: соціальних мережах і чатах.

За словами «мисливців на педофілів», у самому листуванні вже йде відверте спілкування, і призначається зустріч. Під час зустрічі, 15-річний хлопчик спілкується з «жертвою» і після надходження від педофіла відвертої пропозиції в справу вступають молоді люди спортивної зовнішності, які проводять «інтерв'ю» з «жертвою», при цьому, до «педофіла» не застосовується фізичний вплив окрім утримання.

За їхніми словами, їхні дії незаконні і можуть потрапити під дію КК у разі надходження заяви від потерпілого. Але поки таких заяв не надходило.

Метою молодих людей є викриття педофілів і розкриття їх «істинної суті» перед суспільством шляхом демонстрації відеороликів, знятих під час «інтерв'ю» з педофілами.

За словами учасників групи, їм попалися вже 10 педофілів. Всі педофіли – чоловіки після 30 років «з грошима». За словами хлопців, один раз їм попався міліціонер, який почав розмахувати посвідченням і тікати.

За словами «борців з педофілами» хлопчик-«приманка» співпрацює з ними на добровільній основі з дозволу батьків.

comments powered by HyperComments