Дніпропетровські "афганці" поза партіями, але на Майдані

П'ятниця, 13 грудня 2013, 00:17
Ветерани багатьох колишніх локальних воєнних конфліктів приїхали на столичний Майдан з різних регіонів України, щоб попередити насилля. "Афганці" Дніпропетровська розповіли, що перший напад їм довелось відбити ще до від'їзду з рідного міста: на Європейській площі їх автобус зазнав атаки невідомих.
Дніпропетровські  "афганці" поза партіями, але  на Майдані

«На Європейській площі в Дніпропетровську також був митинг. Там зібрались 5 машин, вантажили продукти, речі теплі. Провокатори розбили скло, обличчя порізали водію. Довелось нам з ними трохи побитися», - говорить дніпропетровський ветеран Олександр Миколайович.

Про мету своєї  поїздки в столицю чоловік каже, що відчуває за собою обов'язок перед людьми. «Склалась така ситуація, за якої ця влада вийшла проти дітей. Ми не підтримуємо жодну політичну партію. "Афганці" просто стали щитом між дітьми і “Беркутом”. Як люди , що повоювали, навчені, такі, що зазнали, в свій час, всю важкість війни, ми пвдемо звідси останніми. Ми перебуваємо тут, щоб не допустити кровопролиття беззахисних людей, а тем більше дітей» - заявив ветеран Афганістану.

comments powered by HyperComments