Запальне місто: вчора за лічені години в Дніпропетровську підпалили офіси аж 4 партій

Четвер, 20 лютого 2014, 05:12
Спочатку в Дніпропетровську о 02.30 невідомі намагалися підпалити офіс обласної організації ВО «Свобода».
Запальне місто: вчора за лічені години в Дніпропетровську підпалили офіси аж  4  партій

Проте палії, з невідомих причин, можливо, через неточність інформації, закидали «коктейлями Молотова» приміщення на другому поверсі, хоча штаб "свободівців"  розташований поверхом вище.

Дніпропетровська обласна організація партії  ВО «Батьківщина» також заявила про напад на її офіс. Минулої ночі в невстановлений час на офіс партії  Тимошенко кинули дві пляшки із запальною сумішшю. І хоча видимих ​​пошкоджень вони не заподіяли, бютівці запровадили  обмежений доступ сторонніх людей до партійного приміщення.

Вже  о  04:20 було скоєно напад на офіс Дніпропетровської обласної організації Партії регіонів. Невідомі, приховуючи обличчя під капюшонами, розбили каменем вхідні двері і кинули кілька пляшок із «коктейлем Молотова» у вестибюль. Також вони забруднили фарбою вхідні двері. Після цього нападники швидко втекли.

Пожежу в офісі  ПР  вдалося оперативно погасити.

Палити опозицію в Україні - зараз це щоденна випадковість, але владу-то за що?

Але особливо вночі 19 лютого не пощастило  партії  "УДАР". Її офіси спалахнули аж в двох містах області: Дніпропетровську та Кривому Розі.

У Кривому Розі близько 2-х годин ночі невідомі намагалися спочатку зламати, а потім підпалили офіс місцевого «УДАРу». Офіс розташований у нежитловому приміщенні на першому поверсі звичайної «хрущовки».

Вночі в ньому нікого не було. Зловмисники зробили спробу розкрити віконну решітку, але це їм не вдалося. Тоді через пошкоджені жалюзі в приміщення були кинуті пляшки із запалювальною сумішшю. Пожежа була ліквідована підрозділом ДСНС, однак приміщення партійного офісу вигоріло повністю.

Буквально за пару годин вже в обласному центрі невідомі кинули "коктейлі" на перший поверх будівлі, де розташований офіс Дніпропетровського «УДАРу». Перший поверх будівлі вигорів дощенту, попри зусилля пожежників. Щоправда, як і у випадку з офісом "Свободи", постраждала не  так опозиція. як її сусіди:  «Сьогодні вночі невідомі розбили скло і кинули кілька пляшок із запальною сумішшю, - прокоментував події ночі активіст «УДАРу» Олег Паршин. - Я так розумію, що метою їх був офіс обласної партії «УДАР», але зважаючи на те, що вони переплутали вікна, вони випалили сусідні офіси".

Фото: Тиждень.ua

comments powered by HyperComments