У Дніпропетровську більш ніж в 3 рази скоротилася кількість угод з нерухомості

Четвер, 9 жовтня 2014, 12:25
У Дніпропетровську в поточному році, порівняно з торішнім періодом, більш ніж в 3 рази скоротилася кількість угод з нерухомості.
У Дніпропетровську більш ніж в 3 рази скоротилася кількість угод з  нерухомості

 

Про це на прес-конференції в ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомив глава галузевої ради учасників ринку нерухомості в Дніпропетровській області Сергій Логутенко.

"Ціни в Донецьку і Дніпропетровську порівнювати не можна, зважаючи на різну суспільно-політичну ситуацію в регіонах. Єдине, що можна сказати, що до АТО ціни на нерухомість в Донецьку були вищі за Дніпропетровських. У Дніпропетровську попит на нерухомість є, кількість угод зменшилася в порівнянні з торішнім періодом. Минулого року кількість угод складала близько 100 на день. Цього року цей показник дорівнює 30 угодам", - розповів експерт.

За словами Логутенка, ціни по Дніпропетровську знизилися в сегменті дорогого житла. Ціни на бюджетні квартири залишилися на колишньому рівні.

"Ціни, в основному впали на дороге житло, це $100 тис. і вище. Сегмент дешевого житла ($25 тис. $30 тис) залишається стабільним. В основному це однокімнатні  і двокімнатні недорогі квартири. Ціна двокімнатнихскладає приблизно $30 тис. - $45 тис. Трикімнатна квартира обійдеться в $50 тис.- $100 тис. залежно від якості житла", - сказав він.

comments powered by HyperComments