У Дніпропетровській області у виправній колонії почали робити альтернативні джерела енергії

Субота, 11 жовтня 2014, 11:57
У вересні поточного року майстернями Софіївської виправної колонії в якості експерименту був налагоджений випуск твердопаливних котлів тривалого горіння. Враховуючи вартість вугілля і інших видів твердого палива, керівництвом установи одночасно було ухвалене рішення про виробництво паливних брикетів з відходів макулатури.
У Дніпропетровській області у виправній колонії почали робити альтернативні джерела енергії

 

Про це ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомили в прес-службі Управління Державної пенітенціарної служби України в Дніпропетровській області.

Для виготовлення брикета використовується побутовий папір, папір з коробок, пакувальний папір. До складу брикета додаються тирса, солома, вугільна крихта.

Для виробництва брикета в установі самостійно було виготовлено оснащення прямокутної і циліндричної форми, використовується домкрат потужністю 5 т.

"У зв'язку з простотою конструкції, невеликими витратами на виробництво і елементарними навичками з експлуатації устаткування, керівництвом Управління ухвалено рішення з виготовлення паперового паливного брикета в інших установах області для забезпечення твердим паливом, необхідне передусім для опалювання побутових приміщень і роздягалень у виробничих цехах, а також банно-пральних комбінатах", - повідомили у відомстві.

comments powered by HyperComments