У Дніпропетровській області з гранатомета розстріляли інкасаторський автомобіль: убиті чотири людини, викрадені гроші

Четвер, 30 жовтня 2014, 11:50
У ніч з 29 на 30 жовтня, до чергового Царичанського райвідділу міліції надійшло повідомлення від Управління держслужби охорони про те, що в районі с. Ляшківка (Царичанський район, Дніпропетровська область) був втрачений зв'язок з інкасаторським автомобілем, що перевозив гроші з Києва в Дніпропетровськ. Автомобіль належить одному з комерційних банків.
У Дніпропетровській області з гранатомета розстріляли інкасаторський автомобіль: убиті чотири людини, викрадені гроші

 

Про це ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомив керівник ЦОСГУМВД України в Дніпропетровській області Олексій Щербатов.

Після виїзду на місце, правоохоронці виявили в кюветі розстріляну машину інкасаторів, біля якої знаходилося тіло водія машини, всередині - тіла ще трьох загиблих.Сейф в кузові автомобіля був розкритий, грошей в нім не було. Сума викрадених грошових коштів доки невідома.

У результаті нападу загинули двоє працівників держслужби охорони, жителі Дніпропетровської області1985 р.н. і 1990 р.н., а також двоє працівників банку.

"Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів було встановлено, що машина рухалася по території Полтавської області у бік Дніпропетровська в районі с. Бродщина (Полтавська область) потрапила в засідку. По машині було зроблено близько 3 пострілів з гранатомета, а також серія пострілів з вогнепальної зброї. Автомобіль був броньованим і проїхав, після чого наштовхнувся на повторну засідку біля села Ляшківка вже на території Дніпропетровськоїобласті. Після гранатометного пострілу автомобіль був зупинений і підпалений, машина горіла зсередини», - повідомив Олексій Щербатов.

По Дніпропетровській і Полтавській областям оголошений план "Сирена", ведеться комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення осіб, які скоїли напад.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 УК України (Умисне вбивство групою осіб з корисливих мотивів).

comments powered by HyperComments