У Дніпропетровську відпустили чиновника, який убив людину (фото)

Середа, 12 листопада 2014, 19:49
Два роки тому в Дніпропетровську на проспекті Правди, з вини колишнього глави Зачепилівського райради Олега Токаря, сталося жахливе ДТП. Сайт "Восточный дозор".
У Дніпропетровську відпустили чиновника, який убив людину (фото)

30 листопада 2012 року чиновник за кермом свого позашляховика протаранив три автомобілі: загинув чоловік, ще три людини потрапили в лікарню. ДАІ відразу ж заявила про те, що Токар був п'яний. Хоча спочатку оголошення вироку було призначене на 3 листопада, його оголосили 11 листопада 2014 року.

"За цей час у Токаря змінився адвокат, який попросив виправдальний вирок. Він так і не визнав свою провину, більше того, сказав, що батько сам врізався в нього. Боюся, скоріш за все  він потрапить під закон "Про амністію"", - розповів син загиблого в аварії 51-річного Андрія Плаксієва – Дмитро.

Згідно з вироком ,Токар отримав 3 роки позбавлення волі і стільки ж не має права управляти авто, а також зобов'язаний виплатити сім'ї загиблого 500 тисяч гривень. Як і припускав Дмитро Плаксієв, обвинувачений, не дивлячись на те, що суд визнав його винним, потрапив під амністію і із залу суду був відпущений.

comments powered by HyperComments