Тепловозоремонтний завод у Дніпропетровську ремонтує танки для АТО

Понеділок, 15 грудня 2014, 18:05
Підприємства Дніпропетровщини допомагають з ремонтом техніки, що постраждала в АТО. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
Тепловозоремонтний завод у Дніпропетровську ремонтує танки для АТО

Також дуже висока активність волонтерів та гуманітарних фондів. Іде збір теплих речей та харчів, так повідомляють в прес-службі Дніпропетровської мерії.

Працівники підприємства «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод» повністю полагодили постраждалі в боях танки Т-64 та БМП-2. Перший танк на цьому підприємстві був відремонтований ще в жовтні. У бронетехніку перед відправленням на фронт силами волонтерів були завантажені теплі речі, подарунки та сувеніри бійцям ОК «Юг».

Як відзначив у своїй промові радник губернатор Олексій Салкоч, Дніпропетровщина представляє буферну зону. У нас є бажання, і можливості, і висококласні спеціалісти, які нададуть посилену поміч для армії України, - підкреслив Скалоч. Підприємства повністю готові до співпраці в питаннях ремонту постраждалої бойової техніки.

Завод вже підтвердив замовлення на ремонт величезної кількості військової техніки. Найближчим часом тут очікують ще близько сорока БМП-2, п’ять танків, дві установки «Шилка» і шість комплексів «Тунгуска».

 

comments powered by HyperComments