Бізнесмена Геннадія Корбана затримали СБУшники, тривають обшуки у депутатів «Укропу» (відео)

Субота, 31 жовтня 2015, 19:00
Сьогодні, вранці 31 жовтня, Борис Філатов, народний депутат, розповів новину, - представники СБУ затримали Геннадія Корбана - бізнесмена Дніпропетровщини, лідера партії «Укроп», колишнього кандидата в мери Києва.
Бізнесмена Геннадія Корбана затримали СБУшники, тривають обшуки у депутатів «Укропу» (відео)

А ще в представників партіі «Укроп» пройшли масові обшуки.

У СБУ в свою чергу заявили, в Дніпропетровську проводиться величезна спецоперація.
Наразі Геннадій Корбан може перебувати у слідчому управлінні Генпрокуратури України у столиці, про це проінформував РБК з посиланням на члена політради і голови секретаріату партії Дениса Борисенка.

За його словами, туди зараз нема можливості потрапити, адвокатів теж не пропускають, отже, на 100 відсотків дати підтвердження даним, що Корбан там і з ним все буде гаразд, нема можливості. Це поки неофіційна інформація.
У момент обшуків у офісі «Укроп» у Дніпропетровську було знайдено понад 1 млн доларів, апаратуру для прослушки, автомати Калашникова, а ще чимало печатей СПД, які зареєстровані на Луганщині, Донеччині, Дніпропетровщині. Також під час обшуку вилучили печать Дніпропетровської міськради від Управління комун власності, а ще коштовне обладнання для прослушки, якого не мають навіть вітчизняні спецслужби.

На своїй сторінці у ФБ нардеп Філатов розповів також, що невідомі люди прибули до його приймальні і влаштували обшук, а ще вриваються додому.

 

Відомий журналіст-розслідувач Дмитро Гнап написав у своєму ФБ про те, що обшуки в Укропі і арешт Корбана є спільною ініціативою Петра Порошенка і Опозиційного блоку.

Уранці Борис Філатов у своєму Facebook підтвердив інформацію про обшуки у батьків Геннадія Корбана.

«Йде обшук у Корбана батьків. У нього хвора мати, яка не може ходити. Не пускають адвоката для оформлення заяви про викрадення Геннадія. Нелюди», - написав Філатов.

Він також повідомив подробиці затримання Корбана : «Його затримали на моїх очах - без пояснення причин і без жодного документа. До нього прийшли додому і почали ламати двері. Коли я підійшов (він живе по сусідству) і запитав, що відбувається, мене повідомили, що тут шукають злочинця, який, за їх даними, знаходиться в цьому будинку. Вони зламали двері, схопили Корбана на порозі і повезли невідомо куди».

 


 

comments powered by HyperComments