Нардеп Купрій «виявив» путінського агента в Дніпродзержинську

Ярослав Волков  |  Четвер, 19 листопада 2015, 16:18
Член політради ПП «УКРОП» Віталій Купрій і депутат міськради від партії «Наш Край» Ігор Лісничий звинувачують один одного в зв'язках з проросійськими політиками.
Нардеп Купрій «виявив» путінського агента в Дніпродзержинську

Депутати від «Укропу» і «Нашого Краю» організували перестрілку в соціальній мережі «Фейсбук». Член політради ПП «Укроп» Віталій Купрій заявив, що на працівників Дніпровського меткомбінату чинили тиск, вимагаючи провести депутата від партії «Наш Край» Ігоря Лісничого в секретарі Дніпродзержинської міськради.  За словами Купрія, у депутатів, які працюють на ДМКД, під загрозою звільнення з підприємства вимагають проголосувати за Лісничого.

Купрій заявляє, що Лісничий – саме та людина, яка всього пару років назад відстоювала інтереси «російського миру» і очолювала місцеву ланку «Українського вибору» – організації Віктора Медведчука.  Також представник партії «Укроп» заявляє, що Лісничий є особистим товаришем відомого сепаратиста – колишнього нардепа Олега Царьова.

Треба відзначити, що в коментарях до посту Купрія багато інтернет-користувачів пишуть заперечення, звинувачуючи депутата в поширенні недостовірної інформації.  Серед них – один з новообраних депутатів Дніпродзержинської міськради Олег Нагорний («Самопоміч»). Він спростовує інформацію про тиск на працівників Дніпровського меткомбінату, підкреслюючи, що є працівником даного підприємства.  Інші коментатори пишуть, що фото Лісничого з Медведчуком вже втратило актуальність, оскільки було зроблено ще в 2012 році, за два роки до анексії Криму і бойових дій на Донбасі.

Сам Лісничий на своїй сторінці в «Фейсбуці» звинувачує Купрія в заангажованості.  «Коли йому вигідне те я – друг, якого незаконно заарештувала «Злочинна влада», а коли не хочеться свої зобов'язання виконувати – то сепаратист, – пише він. – А про свої стосунки з проросійськими політиками і отримані від них гроші мовчить».

До речі, раніше Ігоря Лісничого звинувачували в зв'язках з сепаратистами представники «Правого Сектора». Навесні поточного року люди в балаклавах і камуфляжах з емблемою даної організації засунули Лісничого в сміттєвий бак біля входу в будівлю міської інформаційної служби. Активісти «ПС» пояснили свій вчинок тим, що Лісничий був пов'язаний з Олегом Царьовим, Віктором Медведчуком і брав участь в зустрічі посла РФ.

Після цієї події Лісничий повідомив, що раніше Царьов надавав йому допомогу, проте після початку війни їх дороги розійшлися. Також він підкреслив, що готовий стріляти в Царьова, якщо той виявиться на протилежній стороні барикад.  Як раніше повідомлялося, в Кривому Розі активісти «Самопомочі» мітингували проти обрання мером кандидата від «Опозиційного блоку» Юрія Вілкула.

comments powered by HyperComments