На Дніпропетровщині поліцейські виявили та позбулися «перевертня у погонах»

Четвер, 14 січня 2016, 16:07
Мова йде про Василя Кобеця. Його звільнено. Він займав пост в.о. начальника кримінальної поліції Апостолівського відділення Нікопольського відділу поліції Головного Управління Нацполіції на Дніпропетровщині.
На Дніпропетровщині поліцейські виявили та позбулися «перевертня у погонах»

Звільнили Василя Кобеця 13 січня 2016 року. Відомо, що він з 2008 року «кришував» тортури над тими, кого затримували в відділі міліції. Про звільнення Кобеця видання «Лица» повідомив сьогодні Олександр Городецький, начальник Апостолівського відділення Нікопольського відділу Нацполіції. За його свідченням, його вчора звільнили, наказ має прийти поштою, там і буде вказано причину – «за власним бажанням» чи «на негативних підставах».

Прокоментувати ситуацію новий начальник відмовився, відповів тільки, що працює тут всього два місяці, тому не в курсі, що було в 2008 році.

Треба нагадати, що 23 грудня 2015 року була стаття  «Василий Кобец. Лично не убивавший», де розмістили інтерв’ю «співучасника у справах» у 2003-2008 роках тодішнього начальника Апостолівського райвідділу міліції Василя Кобеця – В’ячеслава Середіна.

Раніше В. Середін звертався з заявами про злочинну діяльність В. Кобеця в поліцію.

 «Дані, викладені в Вашому зверненні, об’єктивного підтвердження не знайшли», – відповів колишньому «грошовому другу» Василя Кобеця замначальника Нікопольського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Василь Піскунов (вих. №625 от 24.11.15):

comments powered by HyperComments