Син президента України Олександр Янукович отримав дозвіл на отримання у власність ще однієї земельної ділянки в Донецьку

Середа, 21 грудня 2011, 11:25
Рішення про це було прийнято на сесії Донецької міської ради 21 грудня. Сесія вирішила надати О. В. Януковичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність через викуп і проведення грошової оцінки ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, прилеглого до вулиці Райніса, 65 «г» в Будьонівському район .
Син президента України Олександр Янукович отримав дозвіл на отримання у власність ще однієї земельної ділянки в Донецьку

Розмір ділянки не уточнюється. Зазначимо, що це не перша земельна ділянка, яку купує в Донецьку сім'я президента України.

Зокрема, 22 жовтня 2010 року депутати Донецької міської ради ухвалили рішення продати синові президента Віктору Януковичу-молодшому земельну ділянку площею 1.610 кв. м для експлуатації існуючого адміністративного будинку та господарського блоку по вул. Райніса, 65-в у Будьонівському районі Донецька за ціною 244 375 гр.н 42 коп. з розрахунку за один квадратний метр земельної ділянки 151 грн. 78 коп.

У той же час Олександру Януковичу депутати затвердили ціну продажу земельної ділянки площею 7373 квадратних метри для експлуатації існуючого адмінбудівлі та спортивного комплексу по вул. Райніса, 65-г у розмірі 1 млн. 80 тисяч  184 грн. 83 коп. з розрахунку за один квадратний метр земельної ділянки 146 грн. 50 копійок. Ціна за землю, визначена міською владою для синів президента, приблизно втричі менше ринкової.

Нагадаємо, донецький будинок сім'ї президента розташований в Будьонівському районі Донецька за адресою вул. Райніса. Тут проживає дружина президента і старший син - Олександр. Хоча Віктор-молодший теж має будинок на території резиденції. Незважаючи на те, що формально всі вони мають різні адреси (Райніса 65-а і Райніса 65-г), ділянки огороджені одним парканом та об'єднані в одну територію. На цій же площі розташований спорткомплекс, господарський блок, будинок охорони, гостьовий зруб, альтанка і голуб'ятник.

Фото: nbnews.com.ua

comments powered by HyperComments