У Донецьку будуть обирати найкрасивішу пасхальну писанку

Четвер, 22 березня 2012, 11:03
За підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та міжнародних зв'язків Донецької міськради молодіжний центр оголосив про проведення виставки писанок "Маленьке диво". Учасниками можуть стати всі охочі віком від 14 до 35 років.
У Донецьку будуть обирати найкрасивішу пасхальну писанку

Творчі роботи будуть оцінюватися у двох категоріях: краща сюжетна писанка і краща "донецька" писанка (художній твір, який найбільшою мірою відображає культурні та соціальні особливості регіону), - пише "Весь Донецк". Крім того, учасник, що отримав максимальне визнання відвідувачів виставки, отримає приз глядацьких симпатій.

До складу експертного журі увійдуть: начальник управління у справах сім'ї, молоді та міжнародних зв'язків Донецької міськради Ольга Цесельська, директор КУ "Донецький міський молодіжний центр" (ДММЦ) Вікторія Лобко та настоятель Свято-Володимирського храму Георгій Гончаренко.

Охочі взяти участь у конкурсі, зможуть оформити заявку до 11 квітня. А вже з 12 по 21 квітня в будинку ДММЦ відбудеться виставка, в останній день якої проведуть нагородження переможців. Заявки і твори організатори виставки беруть за адресою: Донецький міський молодіжний центр м.Донецьк-17, б. Шевченка, 54, e-mail: dgmc2011@mail.ru. Довідки за тел.: 062-297-62-74.

Нагадаємо, що день святкування Пасхи визначається за місячно-сонячним календарем. Цей день випадає на період від 7 квітня (22 березня) до 8 травня (25 квітня). У 2012 році Пасха припадає на 15 квітня за новим стилем.

 

comments powered by HyperComments