Хокеїсти клубу "Донбас" підтримали донецький притулок для тварин "ПІФ"

Середа, 2 жовтня 2013, 15:51
У пішому марафоні заради притулку для тварин взяли участь хокеїсти Руслан Федотенко, Геннадій Разін, Лукаш Кашпар, Ян Коларж, Петтері Віртанен, Тоумас Кііскінен і Дмитро Кагарлицький, співробітники готелю Park Inn і члени Громадської ради при Донецькій обласній адміністрації. Колоритними учасниками марафону були собачки з притулку " ПІФ" .
Хокеїсти клубу "Донбас" підтримали донецький притулок для тварин "ПІФ"

"Я пишаюся тим , що цей благодійний марафон був підтриманий гравцями ХК  "Донбас" і навіть їх дружинами, які приїхали сюди з різних куточків світу - Росії, Фінляндії, Чехії, Північної Америки. Наш проект з Park Inn дозрів на основі того, що наш клуб хотів би показати приклад роботи у сфері благодійності, і цим проектом ми починаємо серію благодійних ініціатив ХК  "Донбас", які пройдуть в перебігу року і будуть підтримані гравцями ХК "Донбас" та  їх сім'ями", - зазначила під час прес -конференції PR- директор ХК  "Донбас" Ксенія Цукарева.

Як повідомляє прес -служба клубу, загальна сума пожертвувань склала 6 543 гривні. На зібрані гроші будуть закуплені корми для вихованців притулку "ПІФ". Як зазначила директор притулку Вікторія Васильєва, зараз у "ПІФ"  перебуває 800 собак, за якими доглядають 34 працівника притулку.

//www.ngo.donetsk.ua

"Хочу сказати спасибі всім, кому не байдужа проблема бездомних тварин. На сьогоднішній день це не проблема якоїсь окремої групи людей - це проблема всього суспільства, яку потрібно вирішувати спільно. Сподіваюся, що сьогоднішній марафон покладе початок низці заходів, які проводитимуться на підтримку тварин, що перебувають на вулиці з вини нашого суспільства" , - зазначила вона.

За її словами, завдяки тим проектам, які існують в Донецьку, чисельність бездомних тварин вдалося скоротити з  14-15 тисяч до 9.

Напередодні Дня захисту тварин - 4 жовтня,  ХК "Донбас"  передасть всі речі, корми і медикаменти, які будуть зібрані під час ігор клубу  30 вересня і 2 жовтня.

 

comments powered by HyperComments