Донецькій владі Євромайдан не заважає. І зарплати, і затримки у неї за графіком

Понеділок, 16 грудня 2013, 17:36
Затримок по виплатах заробітної плати на шахтах Донецької області через масові мітинги в країні немає. Про це заявив голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький.
Донецькій владі Євромайдан не заважає. І зарплати, і затримки у неї за графіком

"Жовтень шахтарям погашений. Була затримка по шахті "Донбас", по шахті "Засядька", але це пов'язано, звичайно, суто з питаннями збуту", - зазначив чиновник. Він також повідомив, що Євромайдан не призвів до економічних проблем в Донецькій області.

"Що стосується в цілому по Україні, то будь-яка дестабілізація обстановки, зокрема, блокування будівель, звичайно, несе загрозу... Якщо дестабілізація продовжуватиметься, тобто заблокують роботу, то це може призвести до наслідків", - сказав Шишацький.

Також практично немає проблем з соціальними виплатами. "Минулого тижня у нас покращилася ситуація з виплати по фондах, за лікарняними, по фонду зайнятості. На сьогодні є невелика заборгованість з виплати лікарняних регресників, а власне регреси погашені в повному обсязі, лікарняні погашені в повному обсязі", - пояснив губернатор.

comments powered by HyperComments